Skip to main content
AktuelltOmvärld

Tack till alla som kom till Anderberg på Slottet

Inlagt av 1 oktober, 2018maj 1st, 2019No Comments

I torsdags den 27/9 slöt vårt team, kunder och samarbetspartners upp för en ösig After Work i Gamla Residenset på Nyköpingshus. Med oss hade vi Ingela Ljung (Ingela Ljung Event & Media), Katarina Hoverman (Spirit By Me & A Tequila Rebel), Daniel Pettersson (Grafikfabriken) och Michael Wedin (Loopia Webbhotell) och fick även besök av Hertig Karlsten från Nyköpingshus Konferens.

Det blev två och en halv timme med speedföreläsningar och även nylanseringar, bland annat Katarina Hoverman som lanserade sitt nya varumärke A Tequila Rebel. Det var fullt ös in i det sista med att få allt klart innan gästerna skulle anlända, men vi lyckades tack vare en fantastisk insats från vårt team och alla medverkande.

Stort tack till alla som kom, bidrog och förgyllde kvällen, det är alltid lika kul när vi får samlas såhär. Tack till alla medverkande och till Micke och Danne som körde tur och retur till Västerås för att vara med som gästföreläsare.

Det blev en välförtjänt vilohelg, och idag är det tillbaka till vardagen igen med nya slutproduktioner och lanseringar som kommer under denna och nästa vecka.

Se bilder från event och folk och från Linda Nilssons fotohörna på vår Facebooksida