Skip to main content
Aktuellt

Pia Berg mot nya horisonter med ny hemsida

Inlagt av 6 september, 2018maj 1st, 2019No Comments

Längtar du efter en förändring och känner att du fastnat i tankemönster du inte gillar? Känns det som att du stagnerat i din ledarroll med dålig stämning och surdegar som norm på arbetsplatsen? Eller vill du bara flytta blicken utanför boxen? Då kan Pia Berg hjälpa dig. Tillsammans med dig identifierar hon utmaningar och hinder som skymmer målet för att sedan fokusera på möjligheter och styrkor för att göra sikten fri.

Pia drivs av en nyfikenhet på människan. Att utforska sig själv likväl som andra är en oändlig källa för inspiration. När människor utvecklas och mår bra skapas hoppfulla ringar på vattnet. Ditt växande är viktigt för fler än dig. Du är viktig för världen.

Pia Berg kontaktade oss i våras med frågan om vi skulle kunna hjälpa henne med att samla allt på en enda plats. Hon hade redan en hemsida på en plats och en separat blogg på en annan. Vi hottade upp designen på en helt ny hemsida till vilken vi även importerade bloggen.

Så. Ordning och reda. Allt på ett ställe. Piaberg.se