Skip to main content
AktuelltOmvärld

Ösig höstkickoff med BNI-gänget i Nyköping

Inlagt av 6 september, 2018maj 2nd, 2019No Comments

Vi på Anderberg Media har ju kört på under merdelen av augusti, men som många andra så valde vi att inte stressa igång och njuta av det sista av de skönaste somrarna på länge. Det dröjde ända in i september och denna vecka, känns det som, som folk började komma tillbaka och saker och ting drog igång på allvar igen.

I tisdags hade vi höstkickoff med vårt BNI-team* här i Nyköping. Jag hade bjudit ned min polare Mathias Andersson som ställde upp och kom ned från Stockholm till Nyköping enkom till oss för att snacka lite om sitt entreprenörskap och sin resa. Det blev en riktigt kul och ösig dialog, enormt uppskattat av både gäster och medlemmar i teamet. Tack även till Elinor Colin på Maison Forte här i Nyköping som hängde på som en av mina gäster.

Stort tack till Mathias som jag ser fram emot att träffa igen över en lunch i Stockholm under hösten. Stort tack även till kollegorna i vårt ösiga BNI-team som heter BNI Nytid.

* För den som inte vet så