Skip to main content
Aktuellt

Pål Jungs Hage får 2 nya restauranger

Inlagt av 3 juli, 2018maj 1st, 2019No Comments

Inte mindre än två nya restauranger hade premiäröppning i Pål Jungs Hage förra veckan, och på samma dag dessutom.

KFC är ju en av de stora snabbmatkedjorna i USA, och som numera även finns i Sverige. KFCs kyckling tillagas alltid av specialutbildade kockar med ett hemligt och framgångsrikt recept bestående av 11 olika kryddor och örter. Receptet fulländades av Colonel Sanders 1939 och har varit oförändrat sedan dess, därför tillagar KFC i Sverige kycklingen med samma recept.

ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Den första restaurangen öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har det öppnats många fler över hela Sverige. ChopChop strävar efter att erbjuda sina gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.

Maria Sampson som är marknadsansvarig på Pål Jungs Hage räknar med att de nya restaurangerna höjer ju både besökarantal och besöksfrekvens. På köpcentret finns ju redan Max hamburgerrestaurang och gallerians egna café Anklevska Kompaniet.

Läs mer på Pål Jungs Hages hemsida