Skip to main content
AktuelltProjekt

Tidig start för foto och filmsäsongen

Inlagt av 25 maj, 2018maj 1st, 2019No Comments

Foto är en av huvudingredienserna i vårt arbete på Anderberg Media. Det är allt från profil- och porträttfoto till webb- och printproduktion och miljö- och referensfoto till bildbanker och bildgallerier på redan befintliga hemsidor. I år kom ju våren tidigt och vi började referensfotningarna redan i slutet av april.

Just nu är det mycket beställningar av gamla och nya kunder inom bygg och hantverk. Vi följer även bland annat Tomtekulla Jordgubbar & Gårdsbutik under deras andra år med både foto och film.

Ett case som står ut redan i årets säsongsstart är ändå Fasadteknik som fick uppdraget att renovera fasaden på ansedda Gustav Vasa Kyrka i Stockholm. Det är lite unikt att ett Nyköpingsföretag tar hem ett sådant uppdrag. Fasadteknik finns till och med listade som referensuppdrag hos inom branchen välkända färg-, bruk- och putstillverkaren Målarkalk.

Operahuset i Stockholm

Det andra caset är Operahuset i Stockholm. Det är vår nya kund Jan Svensson på JS Byggkontroll. Janne har varit i branchen sedan tidernas begynnelse, om han får säga det själv. Han har många historier att berätta från sitt långa arbetsliv, och en av historierna är när dom skulle bygga om scenen och scenljussystemet i Operahuset. Det var ett enormt avancerat byggprojekt där man fick resa byggställningar inne i själva byggnaden längs med ytterväggarna. Det var en kontinuerlig och minutiös kontrollering av projektet, då inget fick gå fel med risk att något av arkitekturen i denna unika byggnad skulle skadas.

Referensbilder ligger uppe på Fasadteknik.se och JSbyggkontroll.se