Skip to main content
AktuelltLanseringar

Ortopedteknisk Service står på nya fötter

Inlagt av 9 mars, 2018maj 1st, 2019No Comments

Ortopedteknisk Service i Nyköping utvecklar lösningar som bidrar till en effektiv rehabilitering vid belastningsskador. Man korrigerar ett avvikande fotvalv eller en felaktig fotvinkel med individuellt anpassade fotbäddar genom vår specifika ortopedtekniska metod.

Mottagningen och butiken drivs sedan 2011 av Håkan Hermansson, utbildad ortopedtekniker på Hälsohögskolan i Jönköping och som även har en idrottsledarutbildning på Bosön. Håkan har lång erfarenhet inom all ortopedisk verksamhet, bl.a. 9 år i Norge.

Vi fick uppdraget att bygga en hemsidan till Håkan vid starten 2011, året innan vi började att jobba fullt ut med responsiva hemsidor. När Håkan nu får en ny hemsida så är den inte bara responsiv, utan även googleanpassad och med vår nya verktygslåda som vi använder när vi bygger hemsidor med WordPress.

Välkommen in att läsa mer om Håkan på otsn.se