Skip to main content
AktuelltLanseringar

Järnbruksklubben i Oxelösund får ny webb

Inlagt av 22 december, 2017maj 1st, 2019No Comments

IF Metall och Järnbruksklubben i Oxelösund är en medlemstyrd organisation som bygger sin verksamhet på medlemmarnas delaktighet, behov och önskemål. Järnbruksklubben är en av de svenska fackklubbarna som lyder under svenska fackförbundet IF Metall, och är en demokratisk organisation som värnar om ett demokratiskt samhällssystem och bygger sin verksamhet på uppfattningen om alla människors lika värde.

Vi fick uppdraget i slutet av sommaren att ta fram en ny webb med nya verktyg att jobba med digital marknadskommunikation, och med hjälp av våra vänner på Grafikfabriken i Västerås så har vi även byggt en ny webbservice där klubbens medlemmar kan boka lätta släpvagnar.

Hemsidan lanserades som en av årets sista produktioner för bara ett par dagar sedan, och med det så tar vi nu en välförtjänt ledighet och önskar alla ett god jul och ett gott nytt år!

Välkommen in på IF Metalls nya hemsida på www.jbkox.se