Skip to main content
AktuelltOmvärld

LAB 360 Grader rekommenderad återförsäljare i 10 år

Inlagt av 15 december, 2017maj 1st, 2019No Comments

LAB 360° lanserade ju ny hemsida i början av året, och just nu pågår den sista av kampanjer som pågått under året. Företaget med Stefan Hultgren i spetsen firar 10-årsjubileum som Preferred Supplier (rekommenderad återförsäljare) över Norden av labbutrustning åt Nederländska labbgiganten Tuttnauer.

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna. LAB360° grundades 2006 av Stefan Hultgren som har snart 30 års erfarenhet i branschen, bland annat inom Bergman & Beving-koncernen.

Välkommen att läsa mer om företaget på lab360.se