Skip to main content
AktuelltProjekt

Öka affärerna med våra smarta kampanjpaket

Inlagt av 31 oktober, 2017maj 1st, 2019No Comments

Det var ungefär samtidigt som vi satt våren/sommaren 2017 och skissade på våra nya Google Adwords-tjänster som Idén om att ta fram kampanjkoncept föddes. Det här är något Thomas har pratat om länge, och i kombination med utvecklingen med Google som gjort att hemsidan är viktigare än någonsin så blev projektet verklighet.

Våra kampanjpaket är vårt helt egna koncept där vi kan ta fram och kombinera dina egna kampanjer digitalt på hemsidan, i mobilen, emailutskick, nyhetsbrev, sociala medier och även tryckmaterial om det skulle behövas, te.x. på mässan. Genom att vi även jobbar med framtaging av tryckmaterial så kan vi anpassa marknadsföringen till de kanaler du behöver, vilket gör det snyggt och enhetligt samtidigt som det är kostnadseffektivt.

Några av våra kunder som vi hjälper är Kullbergs KontorsvarorOscarsbergs Trädgård och LAB360°.

Kampanjkonceptet kan självklart kopplas och koordineras med Google Advords och annonsering i sociala medier.

Välkommen att kontakta Thomas på 0703-26 88 79 om du vill veta mer!