Skip to main content
AktuelltLanseringar

Kullbergs Kontorsvaror lanserar ny webb

Inlagt av 27 oktober, 2017maj 1st, 2019No Comments

Kullbergs kontorsvaror och bokhandeln är en av våra kunder åt vilka vi jobbar som helhetsbyrå med marknadsföring. Senast så har vi tagit fram en ny hemsida till Kullbergs Kontorsvaror med våra senaste verktyg i WordPress. Den nya hemsidan är anpassad till de nya krav som ställs på nätet, och är mycket mer lättskött när man jobbar med digitala kampanjer. Kullbergs kan nu jobba själva med en bättre kontinuitet. Det blir enklare och snabbare även för oss när vi hjälper med kampanjmaterial på hemsidan, i mejl, nyhetsbrev, sociala medier och även tryckmaterial vid behov.

Nya hemsidan kommer att fungera som landningssida för verksamheten som förut med erbjudanden och nyheter via blogg  och flöden för sociala medier.  Hemsidan kommer sedan även att kopplas mot företagets webbshop i kedjan Nio till fem.

Väkommen att titta in på Kullbergs Kontorsvarors nya hemsida på kullbergs.se