Skip to main content
Aktuellt

Flygande start för våra Google-tjänster

Inlagt av 23 oktober, 2017april 30th, 2019No Comments

Vi har fått förfrågningar under det senaste året om Google-tjänster, och framförallt Google Adwords. Det startade egentligen efter Googles Digitalakademi som kom till stan för ett år sedan och det finns ju idag en uppsjö av olika tjänster och erbjudanden.

Thomas satte sig ned under våren tillsammans med kollegor och samarbetspartners och började spåna på ett eget koncept som fungerar bra och effektivt på samma gång som kunderna har mer insyn hur det egentligen fungerar och vad som händer. Efter att ha testkört konceptet på några pilotkunder under sommaren så lanserades den nya tjänsten i augusti.

Google Adwords-tjänsterna fick en flygande start, både bland våra kunder och andra, och i konceptet skapas även nya möjligheter att vässa sökmotoroptimeringen ytterligare på hemsidan.