Skip to main content
AktuelltLanseringar

Scandipet i Vallentuna lanserar ny webb

Inlagt av 1 juni, 2017maj 1st, 2019No Comments

ScandiPet öppnade 1976 som Manlötens djurkarantän på en gård som ligger vackert belägen i Vallentuna, 30 minutes med bil norr om Stockholm. Scandipet drivs av amerikanskan Debbie Dunagan, som efter att ha jobbat några år som en av några få godkända djurkarantäner i Sverige, fick förfrågan om att även jobba med export- och importhantering av samma djur som inackorderades på djurkarantänen.

De internationella djurtransporterksamheten utökades vartefter hand, och 2004 ökade efterfrågan på import och export av djur enormt. Debbie beslöt sig för att ansluta sig till IPATA, (International Pet and Animal Transportation Association) och satsa helt på djurtransporter, något som hon har jobbat med sedan dess.

Vi fick förfrågan att ta fram en ny hemsida redan förra året, och vi fick tillfälle att följa med Debbie under en hel dag när vi tog nytt bildmaterial. Nu blev hemsidan äntligen klar för någon vecka sedan, som är byggd med senaste responsiva tekniken och med inriktning på mobil.

Välkommen in på Scandipet.com