Skip to main content
AktuelltLanseringar

Nya Elon butiker i Nyköping och Oxelösund

Inlagt av 24 maj, 2017april 30th, 2019No Comments

Kvist Elektriska och Hushållsgruppen har mer än 55 år i branschen och utför all slags elinstallation, reparerar vitvaror och servar industrin med elektriker stationerade i både Nyköping och Oxelösund. Dom är även ett kylcertifierat företag och har installatörer med personligt kylcertifikat som säljer och installerar luftvärmepumpar.

Kvists El drivs av Hans Kvist med personal, som även tog över Hushållsgruppen i Nyköping och har lagt båda butikerna under den rikstäckande ELON-kedjan.

När nu Hushållsgruppen flyttar till nya lokaler i Pål Jungs Hage i Nyköping var det dags att fräscha upp även den digitala marknadsföringen. Vi fick uppdraget att till att börja med ta fram en premiärsida, en hemsida som sedan kan utvecklas efter behov.

Välkommen in till ELON Nyköping och Oxelösund, och välkommen på premiären i Pål Jungs Hage, som börjar redan på torsdag den 25 maj och håller på tills på söndag den 27 maj.

Mer information om premiärdagarna på elonnykoping.se