Skip to main content
Aktuellt

Oscarsbergs Trädgård lanserar ny webb

Inlagt av 8 maj, 2017maj 2nd, 2019No Comments

Oscarsbergs Trädgård drivs i Nyköping av paret Ulrika och Micke Juul. Här hittar man allt för trädgården i en stor trädgårdsbutik. Ett besök i de enorma visningsträdgårdarna är bara ett måste för trädgårdsfantasten, och företaget erbjuder även kurser. Oscarsbergs är det perfekta ställe att strosa runt bland alla intryck och  sedan välja själv vad man vill ta med sig hem för att förverkliga sin egen oas i vardagen.

Vi träffade Micke och Ulrika första gången precis innan starten 2015, då vi blev tillfrågade att ta fram ett varumärke till nystarten. Vi har hållt kontakten sedan dess, och nu har vi tagit fram en ny responsiv hemsida med hjälp en av våra populära plattformar i WordPress.

Besök nya hemsidan på oscarsbergstradgard.se