Skip to main content
AktuelltLanseringar

Friskkällan är din sjukgymnast i Nyköping

Inlagt av 10 april, 2017maj 2nd, 2019No Comments

Sjukgymnast, eller fysioterapeut som det också heter, behandlar akuta och kroniska besvär från rörelse- och stödjeapparaten. På Friskkällan lägger man upp en behandlingsplan tillsammans med dig för att minska smärta och öka funktionen.

Friskkällan drivs av Anders Lindgren, leg. sjukgymnast sedan 1989 och privatpraktiserande med egen klinik sedan 2008. Anders huvudsakliga inriktning är besvär från nacke, rygg, leder och muskler. Hos Anders får man snabb och effektiv hjälp när man som mest behöver det, och det behövs ingen remiss för att komma hit.

I februari 2017 fick vi på Anderberg Media uppdraget att ta fram en ny hemsida till företaget.

Besök nya hemsidan på friskkallan.se