Skip to main content
AktuelltLanseringar

Paus Catering i Oxelösund lanserar ny webb

Inlagt av 30 mars, 2017april 30th, 2019No Comments

Paus Catering & Mötesservice drivs av Ann-Sofie Norrman sedan 2007, då hon tog över ett lunchcafé i Nyköping. Under en femårsperiod så ökade efterfrågan på Ann-Sofies catering vilket gjorde att hon 2012 beslutade sig för att stänga caféet och inrikta mig helt och hållet på cateringverksamheten.

I januari 2016 flyttades verksamheten från Nyköping till nya lokaler i Oxelösund med större kök, mer kapacitet och helt andra möjligheter.

Vi byggde första hemsidan åt Paus Catering 2013 och har sedan dess även tagit fram tryckmaterial. I februari 2017 var det dags att fräscha upp hemsidan, och vi byggde en helt som är bättre anpassad till Googles nya krav och som man kan surfa i alla apparater. Vi utgick ifrån det ursprungliga designkonceptet vi gjorde till den gamla för att inte tappa igenkänningseffekt, och då konceptet även används i profilsammanhang, bland annat på företagets fordon.

Besök nya hemsidan på pauscatering.se