Skip to main content
AktuelltLanseringar

Åkerbergs Trafik i Vagnhärad vässar sin webb

Inlagt av 24 mars, 2017maj 2nd, 2019No Comments

Det är snart två år sedan vi byggde ny webb till Åkerbergs Trafik i Vagnhärad. När vi fick i uppdrag att hitta ett sätt att underlätta hanteringen och förbättra visningen av Trosabussens tidtabellsystem så beslöt vi oss att lyfta över hela hemsidan med den ursprungliga designen från Joomla till WordPress.

Att bygga den fjärde upplagan av Åkerbergstrafik.se blev en rolig utmaning som resulterade i ett tidtabellsystem som är mer överskådligt i mobilen och som även kan laddas ned som PDF eller skrivas ut. Förutom tidtabellen så förbättrade vi även andra delar för att göra det lättare och snabbare för besökaren samtidigt som hemsidan blir ännu lättare att administrera.

Ett speciellt tack till kollegorna Daniel Pettersson & Co på Grafikfabriken i Västerås, som var med och fixade tekniken i tidtabellsystemet.

Kolla in nya hemsidan på www.akerbergstrafik.se