Skip to main content
Aktuellt

Jordgubbsplock med anor öppnar åter i Tystberga

Inlagt av 16 mars, 2017april 30th, 2019No Comments

Tomtekulla med sitt självplock av jordgubbar i Tystberga utanför Nyköping startades 1976 av paret Ellert och Siv-Britt Andersson. Under en 25-årsperiod blev Tomtekulla en mötesplats med hundratals besökare varje dag, och än idag kommer folk i Sörmland ihåg Tomtekulla med sina jordgubbar.

Verksamheten avslutades 2002, och i år tar paret Fredrik Larsson och Maria Åndberg över stafettpinnen och startar upp verksamheten igen efter 16 år. Här kommer det att finnas självplock och försäljning av jordgubbar och café med hembakt som på mormors tid.

I december 2016 fick vi på Anderberg Media uppdraget att göra hemsida åt det nygamla företaget.

Besök hemsidan på www.tomtekullajordgubbar.se