Skip to main content
Aktuellt

LAB360° lanserar ny webb och e-katalog

Inlagt av 23 februari, 2017april 30th, 2019No Comments

Ett av alla vinterprojekten som gått är nya hemsidan till LAB360 Grader, ett svenskt företag med bas i Nyköping och Stockholm och som levererar produkter och kunskap samt inom högkvalitativ laboratorieutrustning i Skandinavien.

Nya hemsidan är den tredje i ordningen som vi tagit fram till Stefan Hultgren & Co, och nya sajten är byggd på den senaste responsiva tekniken. Tanken är att det ska vara snabbare att hitta information och inte minst om företagets stora produktutbud som man nu hittar i en digital produktkatalog.

Hemsidan är även Googleanpassad med våra nya verktyg som vi erbjuder i olika paket med start från 2017 och är även anpassad för marknadsföring i sociala medier.

Besök nya hemsidan: www.lab360.se