Skip to main content
AktuelltLanseringar

Svenska Bårtäcken gör avskedet minnesvärt

Inlagt av 2 februari, 2017maj 2nd, 2019No Comments

För snart 10 år sedan så omkom Kristin Anderssons man och svärmor. Det skulle vara två kistor på begravningen, och varken kyrka eller begravningsbyrå kunde bistå med bårtäcken. Kristin och hennes svägerska bestämde sig för att sy sina egna bårtäcken, vilket fick stor uppmärksamhet av både kyrkan och begravningsbyrån. Under processen så föddes en idé som utvecklades vidare till Svenska Bårtäcken, ett företag som idag drivs med bas i Nyköping.

Att ta fram en hemsida till ett laddat ämne som detta var förstås en utmaning. Vi har försökt att ta fram något enkelt som symboliserar det sista avskedet som något vackert och minnesvärt i allt sorgearbete. Det här är ju något vi alla lever med i vår vardag och våra liv.

Kristins företag har fortsatt att bli uppmärksammat av både kyrkor och begravningsbyråer sedan starten för drygt ett år sedan.

Besök hemsida: www.svenskabartacken.se