Skip to main content
AktuelltOmvärld

Anderberg Media och Loopia på Näringslivsdagen

Inlagt av 21 november, 2016maj 2nd, 2019No Comments

Då var det mässdags igen, och denna gång har vi teamat upp med Sveriges största webbhotell, som kommer till stan för att vara med i vår monter på Rosvalla!

Vi har samarbetat med Loopia i 3 år. och är auktoriserad partner sedan förra hösten. Under ett par års tid har vi stått tillsammans med dom i deras monter på Eget Företag-mässan i Älvsjö 2014 och 2015, och när det var dags för Näringslivsdagen i Nyköping så tänkte vi att varför inte bjuda in dom till vår monter härnere i stan där allt verkligen händer?

Välkommen ner och träffa Thomas Anderberg på Anderberg Media och Michael Wedin, som jobbat på Loopia så länge man kan minnas. Här är chansen att träffa båda två och prata om trender, fråga frågor om marknadskommunikation i alla former, webb, domännamn, webbhotell och allt annat som behövs för att lyckas på nätet.

Det kommer självklart att bli erbjudanden i montern, bland annat så kommer det att finnas ett prova-på-paket där man kan prova på Loopias företagspaket kostnadsfritt med 3 månaders webbhotell inklusive domännamn!

Vi önskar alla välkomna att titta förbi monter #28, som ligger i anslutning till mässans B2B-del.

Se karta över mässområdet
Mer info och öppettider på Näringslivsdagens hemsida

Läs mer om Loopia och deras webbhotellpaket