Skip to main content
AktuelltLanseringar

3XGrowth lanserar ny hemsida

Inlagt av 2 november, 2016april 30th, 2019No Comments

3XGrowth är affärsutvecklarna som jobbar med tillväxt i större företag, och med utgångspunkt i de tre dimensionerna människor, lönsamhet och försäljning. Man jobbar efter en arbetsmodell där man hjälper företag att få försäljning och lönsamhet att växa på samma gång som medarbetarna och ledarna på företaget växer.

Företaget utvecklar lösningar i tvärfunktionella team med konsulter som fungerar som coacher som stödjer teamen med kompetens och erfarenhet, och där ledarskapet och medarbetarskapet utvecklas hand i hand.

Inför uppdraget att fram en ny hemsida så fick vi länk till en enkel kontaktsida på nätet, en give-away-pyramid som används i företaget och en powerpointpresentation. Ett typexempel, alltså, på vilka utmaningar man ställs inför ibland i vår branch. Lycligtvis så älskar vi ju utmaningar, och vi lyckades igen att leverera över kundens förväntningar.

Med oss i uppdraget har vi även haft vår kollega och lokala 3D-designern Tommy Andersson på Trotek.

Besök hemsida: http://www.3xgrowth.se