Skip to main content
AktuelltLanseringar

Linda Nilsson lanserar ny hemsida

Inlagt av 26 september, 2016april 30th, 2019No Comments

Linda Nilsson är en av Nyköpings yngsta fotografer, och en tjej som tog sitt UF-företag till skarpt läge för ett par år sedan.

Birgit Båvner var den som förde samman Linda med Thomas Anderberg i Nyföretagarcentrums mentorprogram. Thomas var inte helt intresserad initiellt av att agera mentor, men Birgit övertalade honom att åtminstone titta på Lindas portfolio. Portfolion imponerade på Thomas, som beslöt sig för att träffa Linda, och resten av historien har berättats förut, då det hela slutade med att Linda nominerade Thomas som blev Årets Mentor i Sörmland 2014 för arbetet med sin unga adept.

Nu har det gått 2 år sedan mentorskapet slutade, och Linda har kämpat på och utvecklat sin verksamhet till att jobba med både porträttfoto och foto åt företag. Caxton Njuki är en av de som kontinuerligt anlitar Linda, och som är en av en rad olika företag som Linda fått förtroendet att jobba med.

I slutet av augusti var det dags att ta fram en ny hemsida med ett nytt uppdateringsverktyg för att Linda lättare ska kunna sköta uppdateringar själv. Hemsidan är även förberedd för en kommande webbshopp.

Välkommen in till Fotograf Linda Nilsson!