Skip to main content
AktuelltLanseringar

Pejo Hooks i Nyköping lanserar ny hemsida

Inlagt av 25 augusti, 2016april 30th, 2019No Comments

Pejo Hooks tillverkar och säljer lyftkrokar till lastmaskiner, grävskopor med mera och har varit ledande tillverkare av denna typ av säkerhetskrokar i över 20 år.

Vad som är unikt med Pejos säkerhetskrok är att den smids istället för att gjutas, och detta sker i Italien innan ämnena transporteras upp till Nyköping där dom färdigställs för att levereras runt hela världen.

Vi har fått tillfälle att följa hela processen när vi tog bilder till nya hemsidan som vi har producerat under sommaren. Det var en enormt spännande resa att uppleva tillverkningsprocesses och inte minst, att träffa Per-Erik, Angelica och alla de andra i teamet som jobbar på Pejo.

Välkommen att titta in på Pejo Hooks nya hemsida