Skip to main content
AktuelltLanseringar

Sörmlands Media koncernen lanserar hemsida

Inlagt av 5 juli, 2016maj 2nd, 2019No Comments

De senaste 2 åren så har vi hunnit bygga hemsidor till mediehusen på Sörmlandstidningarna Södermanlands Nyheter, Eskilstunakuriren och Katrineholms-Kuriren. Den första hemsidan gjorde vi 2014 till Mediehuset SN, som vi även har varit samarbetspartner med i över 3 år.

Förra året fick vi uppdraget att ta fram hemsidor baserat på samma koncept som Nyköping till Mediehuset EK i Eskilstuna och Mediehuset KK i Katrineholm. I december fick vi förfrågan om att ta fram ytterligare en hemsida, och denna gång till Sörmlands Media, som är huvudkoncernen för alla sörnlandstidningarna.

Att få tillfälle att få jobba med dessa känns självklart priviligierat för oss, och det är enormt kul att jobba med tidningsbranchen och att få vara med och uppleva när mediehusen nu tar steget in i digitalåldern. Folket på tidningarna i Sörmland känns som kollegor och är fantastiskt roliga att jobba tillsammans med.

Välkommen in och titta runt på vår fjärde installation för Sörmlands Media och få en inblick i hur koncernen jobbar, och även träffa folket som driver tidningarna framåt tillsammans med sina nästan 300 anställda.