Skip to main content
AktuelltLanseringar

Nera Resurs i Nyköping lanserar ny hemsida

Inlagt av 10 juni, 2016april 30th, 2019No Comments

Nera Resurs drivs av Christian ”Chrille” Håkansson sedan 2012 och är ett städbolag i Nyköping som jobbar med att vara en resurs för företag vad det gäller att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen. Bland tjänsterna som erbjuds så hittar man bland annat badrumsförsegling, byggtstädning och flyttstädning.

På Nera Resurs träffar man tjejerna Carina och Yvonne som besitter över 20 års erfarenhet inom städ för både företag och privatpersoner. Företagets ambition är att i första hand verka inom byggbranschen men vi utför även traditionell lokalvård samt bostadsstädning.

Vi fick uppdraget att ta fram en ny hemsida, och fick tillfälle att träffa hela personalen under två tillfällen som vi tog foto, och dom här tjejerna kan verkligen vad dom håller på med. Det är alltid lika kul att få titta in i ett företags verksamhet och träffa människorna som jobbar där.

Välkommen in du med, på Nera Resurs nya hemsida!