Skip to main content
AktuelltProjekt

Kiropraktorhälsan lanserar unikt program för stresshantering

Inlagt av 10 juni, 2016maj 2nd, 2019No Comments

Kiropraktorhälsan har varit kund hos oss sedan 2013. Tidigt i våras fick vi uppdraget att ta fram förslag till marknadskommunikation av ett nytt, unikt stresshanteringsprogram.

Företaget har lång erfarenhet av stresshantering och kombinerar i det nya programmet kiropraktik med samtal, träning och yoga. Man använder den senaste tekniken för att stimulera hjärnan till avslappning och läkning.

Till uppdraget tog Thomas Anderberg med sig nya samarbetspartnern Susanne Öjert och tillsammans har dom tagit fram bildmaterial, tryckmaterial, uppdatering av hemsida och kommer även att sköta design av löpande marknadsföring med annonser i både print- och digital media. Även två nya broschyrer kommer att lanseras framöver.

Välkommen in och läs mer om programmet på Kiropraktorhälsans hemsida!