Skip to main content
Aktuellt

Zombi MC startar webbshop för motocross och enduro

Inlagt av 17 maj, 2016april 30th, 2019No Comments

Vi träffade Jörgen ”Zacke” Zackariasson första gången i Loopias monter på Starta Eget-mässan i Stockholm i höstas. Zacke berättade om planerna att starta en kombination mellan en webbshop och ambulerande shop för motocross och enduro.

Vi bestämde att träffas innan jul i Uppsala. Zacke berättade om sin affärsidé som gick under arbetsnamnet MC Ordinato. Namnet kom ifrån Zackes bakgrund som MC-Ordinnans i Försvarets Frivilliga Motorcykelkår. Han hade bollat en annan idé på namn som han gillade ännu mer, men som inte vunnit gehör bland familj och vänner, nämligen Zombie MC. Zacke är gammal hårdrockare och Iron Maiden-fan, och självklart så nappade Thomas direkt på idén – ”Självklart ska du heta Zombie MC, ta bort e’et i slutet så har du ett eget varumärke!” Så föddes Zombi MC.

Det har varit en galen och annorlunda resa att få vara med att skapa varumärket från början, och resultatet är ett samarbete med 4Evertattoo i Uppsala (som tagit fram artwork till logotype) och fotograferna Jonny Wadman (Stockholm) och Linda Nilsson (Nyköping). Vi har tagit fram logotype, hemsida/webbshop och design för kläder och fordon.