Skip to main content
AktuelltOmvärld

Vårens två mässor på Rosvalla avklarade

Inlagt av 12 april, 2016maj 2nd, 2019No Comments

Då var vårens 2 mässor på Rosvalla i Nyköping avklarade, och med gott resultat. Thomas adepter Linda Nilsson och Gabriela Ramos har fått riktigt testa på att stå i mässmonter, även om de båda har lite erfarenhet sedan förut. Först på Nyköpings Bomässa i mars, då tjejerna körde sin egen monter och presenterade sina företag.

Cirka 3 veckor senare var det dags för Sörmlands Motorsalong och då var det bikertema i Anderberg Medias och PR & Medias egen monter under en lördag. Nyköpings Bomässa drog över 5,000 besökare på 2 dagar och det kom runt 1,500 till motorsalongen.

Mediadepån i montern på motorsalongen blev speciellt lyckad, och känns som den roligaste och bästa monter vi gjort hittills i egen regi. Vi skulle aldrig ha kunnat genomföra den utan våra samarbetspartners Hasse Johansson och Maria Spring på PR & Media. Tack för att ni alltid ställer upp på våra galna idéer.

Ett tack till Linda Nilsson och Gabriela Ramos som gjorde ett kanonjobb tillsammans med Rickard Ramos från planering till monterbygge och sedan under mässdagen.

Ett stort tack även till ”Bröderna Nilsson”, som är Lindas bröder och som ställde upp med sina Harley-Davidson-hojjar i vår monter.

Sist men inte minst, tack alla ni som kom förbi vår monter och deltog i vår utlottning.