Skip to main content
AktuelltLanseringar

Karlssons Rör i Nyköping lanserar ny hemsida

Inlagt av 12 april, 2016maj 2nd, 2019No Comments

Karlssons Rör AB grundades 1995 av VVS-ingenjör Per Karlsson. Då var det ett litet företag med tre anställda som jobbade med rörläggning och rörinstallationer riktat mot industri. Idag har företaget 14 anställda och erbjuder tjänster till både företag, industri och privatpersoner. Våra montörer är utbildade och certifierade inom VVS-teknik och installation och har även svetskompetens inom arbeten med stål och rostfritt stål.

Ovanstående är ett utdrag ur texten om Karlssons Rör på deras nya hemsida som lanserades den första veckan i april. Vi fick uppdraget att ta fram en ny hemsida redan i början av året och begav oss ut redan i slutet av februari för att ta referensfoto, vilket vi aldrig gjort förut på denna sida av året.

I samband med framtagningen av hemsidan så fick företaget även en uppfräschning av sitt varumärke och grafiska profil.