Skip to main content
AktuelltLanseringar

Gabriela Ramos startar syateljé och vinyltryck i Nyköping

Inlagt av 21 februari, 2016april 30th, 2019No Comments

Gabriela Ramos heter tjejen som startade eget 2015 för att syssla med en sådan unik kombination som sömnad och vinyltryck. Gabriela syr barnkläder och heminredningsdetaljer som gardiner, kuddar och en hel uppsjö med andra kreationer. I kombination med sömnaden designar hon även personliga vinyltryck för kläder, prylar, bilen och allt mellan himmel och jord.

Det har varit otroligt kul att fått vara med från början och bygga marknadskommunikation till företaget, då Gabriela startar en verksamhet som känns lite unik och ensam inom sitt område, inte minst här i Nyköpingstrakten.

Företaget jobbar mot både privatpersoner och företag med ateljén centralt belägen i Nyköping, och vi på Anderberg Media har hjälpt till att vässa varumärket och även tagit fram hemsida.

Vi önskar Gabbi lycka till och alla andra välkomna att besöka Gabriela Ramos Textil & Prints hemsida!