Skip to main content
Aktuellt

Vallavagnen i Katrineholm släpper produktkatalog

Inlagt av 2 februari, 2016april 30th, 2019No Comments

Vallavagnen är ett företag i Katrineholm som säljer vagnar och bodar till företag inom bygg och skog, kommuner, uthyrning och event. Man riktar sig även till jaktbranchen där man tillverkar och säljer hundkåpor.

Precis som namnet säger, så hittar man företaget i Valla, en halvmil utanför Katrineholm, och här har man tillverkat vagnar och bodar sedan 1964.

Vallavagnen syns på en rad mässor varje år, och i slutet av sommaren 2015 fick vi på Anderberg Media uppdraget att ta fram en produktkatalog att användas på dessa mässor. Vi tog även fram en lista med potientiella kunder inom specifika kategorier över hela landet att marknadsföra ut bland annat denna produktkatalog till.

Produktkatalogen trycktes och levererades i slutet av januari 2016.

Ladda ned produktkatalog som PDF