Skip to main content
Aktuellt

Broby Bed & Breakfast lanserar ny hemsida

Inlagt av 17 december, 2015april 30th, 2019No Comments

Vi träffade Anette och Anders Thunberg på Broby Gård för första gången 2013. Anette är sjuksköterska och Anders jobbar med lantbruk och snickeri. Paret hade bestämt sig att börja jobba med Grön Omsorg hemma på gården, och resultatet blev Kiladalens Gröna Omsorg.

Vi tog fram varumärke och en grafisk form i samband med att vi gjorde en hemsida för verksamheten. En av sidorna på Kiladalens Gröna Omsorg handlade om ett litet sidoprojekt med Bed & Breakfast i eget, separat boende på gården.

Nu har B&B-verksamheten växt under ett par år, så pass att det har blivit dags att lyfta ur boendet ur marknadsföringen för omsorgen och marknadsföra det separat. Resultatet är ännu ett varumärke och en egen hemsida för Broby Bed & Breakfast. Även Kiladalens Gröna Omsorg kommer att få en ny hemsida inom kort som är byggd på vår plattform dinHemsida 3.0.

Välkommen att titta in på Broby Bed & Breakfasts mysiga boende, mitt ute på en riktig lantgård fast ändå nära stan.