Skip to main content
AktuelltLanseringar

Konditori Lilla Maräng lanserar ny hemsida

Inlagt av 5 november, 2015maj 2nd, 2019No Comments

Konditori Lilla Maräng i Järna etablerades 1954 och drivs sedan 2006 av paret Micke Lundmark och Ulrika Ryhnell-Lundmark. Micke och Ulrika jobbade i sina unga dar på Konditori Vetekatten i Stockholm. Dom blev så småningom ett par och bestämde sig för att slå sina påsar ihop. Där någonstans började färden till det som skulle bli Konditori Lilla Maräng.

Idag, nästan 10 år senare, är Lilla Maräng en lokal träffpunkt och ett populärt utflyktsmål som lyckats över alla förväntningar med sina fantastiska bakverk, tårtor, bakelser och inte minst det egna köket där det tillagas frukost och lunch med de bästa råvarorna till gäster i den egna serveringen eller för den som vill ta med.

Vi gjorde den första hemsidan 2011, och i höst var det dags att uppdatera till en ny med det senaste inom responsiv teknik.

Har du missat denna oas så rekommenderar vi ett besök på ett av våra absoluta favoritkonditorier!