Skip to main content
AktuelltOmvärld

Paus Catering till nya lokaler i Oxelösund

Inlagt av 26 oktober, 2015april 30th, 2019No Comments

Paus Catering & Mötesservice drivs sedan 2007 av Ann-Sofie Norrman som har jobbat mot en bred marknad att både företags- och privatkunder i Nyköpngsregionen. Hos Ann-Sofie kan man beställa det mesta till företags- och föreningsmötet, företagseventet, bröllopet, studentmiddagen, födelsedagsfesten, årsmötet.. ja, listan kan göras nästan hur lång som helst.

Bra råvaror och bra djurhållning betyder allt för Ann-Sofie, och företaget är kravcertifierat enligt nivå 1.

2013 gjorde vi på Anderberg Media en ny hemsida och broschyrmaterial, och nu i oktober var det dags att uppdatera hela marknadsföringsmaterialet. I december flyttar nämligen företaget till nya lokaler, och kommer att från 1 januari 2016 att finnas på Höjdgatan 25 i Oxelösund.

Vi önskar Ann-Sofie lycka till!